Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

8,0 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
7,5
Comfort
7,9
Locatie accommodatie
8,6
Faciliteiten
7,9
Personeel
8,4
Waar voor uw geld
7,8
Beoordelingen
    Evi
    be
    9,2
    27 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    7,1
    18 december 2017
    Beoordeling
    Wc was niet goed schoon bij aankomst
    Mooi huisje
    christophe
    be
    8,3
    12 december 2017
    Kleine kamers
    Proper en geriefelijk
    Yves
    be
    7,9
    13 november 2017
    Eventjes weg met de kinderen
    De prijsberekening viel nogal tegen in duidelijkheid. Met allerhande toeslagen viel het verblijf niet zo goedkoop uit als gedacht. Vooral voor korte verblijven loopt de meerkost redelijk snel op. Een boeking van 252 euro liep zo op tot 361,40 euro.
    Zeer propere chalet met alles voorhanden. Probleem met een leeslamp werd onmiddellijk verholpen. Zeer rustige locatie. Veel ontspanningsmogelijkheid voor de kinderen.
    au
    7,9
    30 oktober 2017
    Boven slaapkamers gedateerd
    Lekker dichtbij Durbuy en wandelingen vanaf het park
    nl
    7,5
    4 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Celine Leeuwerck
    be
    8,8
    26 augustus 2017
    Eeer goede prijs kwaliteit
    Net en veel aanwezig
    Angela 73
    nl
    7,5
    19 augustus 2017
    Heerlijk buiten!
    Er zat wat spinnenrag hier en daar... Verder zijn de Ardennen supermooi. Wij hebben twee geweldige dagen gehad met Ardennes Aventures: klimmen, klauteren, tokkelen (ook onze dochter van 7 kon mee). Alleen bij slecht weer is het wat minder. De uitstapjes die je kunt maken zijn redelijk hoog geprijst voor wat je er voor krijgt. (Met uitzondering van Ardennes Aventures. Dat lijkt duur, maar je kunt echt veel doen en dat de hele dag (tot 21.00 uur) lang.
    Het huisje was heel knus en voorzien van alle gemakken, inclusief spelletjes en tekenspullen voor de kinderen. Goede bedden!
    Kris
    be
    8,3
    10 augustus 2017
    Ontspannende vakantie
    Het huisje waar we logeerde was niet proper, wij hebben de eerste dag alles moeten poetsen
    Durbuy
    nl
    3,3
    1 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    A
    nl
    7,5
    23 juli 2017
    Prima uitvalsbasis
    Ventilatie badkamer
    Rust
    Ellen
    be
    10
    12 juni 2017
    Fantastisch verblijf
    De locatie beviel ons het meest. Supergoede bedden om te slapen en de rust was top
    Maxime
    nl
    8,3
    6 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    tamara
    nl
    6,7
    3 juni 2017
    Fijn tussen de bomen. Leuke omgeving. Beperkte faciliteiten.
    Het waren geen drie slaapkamers. Ik sliep op de overloop. De winkel op het park was een automaat die niet werkte dus we konden niets kopen.
    Mooi park. Lekker begroeid
    Theres
    be
    8,3
    14 mei 2017
    een zalige vakantie voor herhaling vatbaar in mooi ardennen!
    Oma van 93 was mee en we moesten 50 meter klimmen naar ons huisje
    prachtig huisje, zeer mooi gelegen, gezellig ingericht!
    -
    be
    9,6
    2 mei 2017
    We hadden een super verblijf! Alles dik in orde!
    Kristien
    be
    7,9
    27 april 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Bart
    be
    7,5
    12 april 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Emely
    be
    7,1
    24 maart 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    be
    7,5
    3 februari 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen
Sluiten